Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Επιτραπέζια: Πώς να διαλέξεις το καλύτε...

Επιτραπέζια: Πώς να διαλέξεις το καλύτερο δώρο

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μία έξυπνη, εύκολη και άκρως πρακτική επιλογή για παιδικό δώρο, μίας και συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη γνώση και μπορούμε να βρούμε πολλά και διαφορετικά είδη στο εμπόριο. Τα παιδιά λατρεύουν άλλωστε τα επιτραπέζια μίας και πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορούν να απολαύσουν συντροφιά με τους φίλους τους ενώ ταυτόχρονα μπορούν να μεταφέρουν με μεγάλη ευκολία από σπίτι σε σπίτι. Είτε πρόκειται για κλασσικά επιτραπέζια παιχνίδια είτε για τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα, σίγουρα υπάρχουν κάποια έξυπνα tips που εάν τα ακολουθήσουμε θα πετύχουμε τη σωστή επιλογή, προσφέροντας το καλύτερο δώρο.

Στην BlaBlaToys.gr διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα από επιτραπέζια παιχνίδια και συγκεντρώσαμε μία σειρά από πρακτικά tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο δώρο για τους μικρούς μας φίλους.

Συνδυάστε γνώση με διασκέδαση

Ένα επιτραπέζιο που συνδυάζει γνώση με διασκέδαση είναι αναμφίβολα μία καλή επιλογή δώρου για κάθε παιδί. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο όχι απλώς θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά μας αλλά ταυτόχρονα θα τα βοηθήσει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν νέα πράγματα. Και φυσικά τα επιτραπέζια δεν προσφέρουν μόνο εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, αλλά και πρακτικές. Για παράδειγμα το «Μαθαίνω πως να αφήσω την πάνα» που θα βρείτε στο e-shop μας, βοηθάει ένα μικρό παιδί να αντιληφθεί πλήρως το στάδιο της μετάβασης από τις πάνες στη λεκάνη, ενώ οι ζωηρές και ευφάνταστες κάρτες που διαθέτει μετατρέπουν τη διδασκαλία σε μία ευχάριστη δραστηριότητα. Τα επιτραπέζια παιχνίδια που αποτελούνται άλλωστε από εκπαιδευτικές κάρτες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε μικρές ηλικίες, καθώς τα παιδιά θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γρήγορα και εύκολα μέσα από μία ευχάριστη δραστηριότητα.

Επενδύστε στη… δράση

Σίγουρα στην εποχή των βιντεοπαιχνιδιών ο ανταγωνισμός για τα υπόλοιπα «παραδοσιακά» παιδικά παιχνίδια είναι μεγάλος. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως τα παιδιά έχουν χάσει την αθωότητά τους ή πως δεν είναι πρόθυμα να παίξουν ένα επιτραπέζιο με τους φίλους τους. Αυτό που πρακτικά χρειάζονται είναι ένα κίνητρο, και η δράση, το σασπένς, η φαντασία και η δημιουργικότητα [βασικά χαρακτηριστικά των επιτραπέζιων παιχνιδιών] έρχονται για να καλύψουν αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Επιλέξετε επιτραπέζια παιχνίδια ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις των παιδιών σας, και όχι τις δικές σας. Εάν για παράδειγμα τα παιδιά σας απολαμβάνουν το «μυστήριο» και τη δράση ένα επιτραπέζιο σαν το «Kaissa - το κόλπο» αποτελεί αναμφίβολα ένα δώρο που θα λατρέψουν. Αν πάλι τα παιδιά σας και οι φίλοι τους προτιμούν το χιούμορ και αναζητούν έναν τρόπο να «σπάσουν πλάκα», ένα επιτραπέζιο όπως το «Στο κεφάλι το ‘χω», το πιο αστείο και ανατρεπτικό παιχνίδι, είναι αναμφίβολα η επιλογή στην οποία πρέπει να στραφείτε.

Μην ξεχνάτε την ηλικία!

Είτε πρόκειται για ένα καθαρά εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι είτε για κάποιο που προκαλεί περισσότερο γέλιο ή εξάπτει τη φαντασία των παιδιών, αυτό που πρέπει σίγουρα να μην λησμονείτε είναι το να επιλέγετε με βάση την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκουν τα παιδιά για τα οποία προορίζεται το επιτραπέζιο. Όσο εντυπωσιακό ή διδακτικό και εάν είναι ένα επιτραπέζιο εάν απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά είναι πολύ πιθανό το δικό σας να δυσκολευτεί να το χρησιμοποιήσει σωστά, όπως ακριβώς και το αντίθετο μίας και θα του φανεί πολύ «απλό» ή βαρετό.

Στην BlaBlaToys.gr θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από επιτραπέζια παιχνίδια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας και θα το βοηθήσει να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την κοινωνικότητα του, καθώς και να αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις ή ακόμη και δεξιότητες.

Διαβάστε επίσης