5 ιδέες δώρων για παιδιά, που θα τα ξετρελάνουν

5 ιδέες δώρων για παιδιά, που θα τα ξετρελάνουν
Γενικά Blogs

Τα παιδιά λατρεύουν τα δώρα! Στις διακοπές του Πάσχα περιμένουν πως και πως να λάβουν τα δώρα από τους νονούς τους. Το ίδιο ισχύει για τα Χριστούγεννα, αλλά φυσικά και για τα γενέθλια ή τη γιορτή τους. Δώρα ωστόσο λατρεύουν να λαμβάνουν τα παιδιά ανά πάσα στιγμή, και αυτό το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Πολλές φορές ωστόσο είναι δύσκολο να βρούμε μια καλή ιδέα για δώρο, είτε επειδή έχουμε εξαντλήσει όλες τις επιλογές που έχουμε κατά νου είτε επειδή δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να κάνουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς.

Το BlablaToys.gr είναι γεμάτο με δεκάδες ιδέες δώρων για παιδιά, και σίγουρα με μια απλή επίσκεψη στο eshop μας θα ανακαλύψετε μοναδικές και πρωτότυπες προτάσεις που θα ξετρελάνουν κάθε παιδί. Δημιουργήσαμε ωστόσο και μια λίστα με 5 ιδέες δώρων για παιδιά, για αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

#1 – Ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο

Θέλετε να καταπλήξετε ένα παιδί; Τότε δεν έχετε παρά να του προσφέρετε ως δώρο ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Είναι πρωτότυπα, εξαιρετικά ελκυστικά και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Στο eshop μας μάλιστα θα βρείτε σύγχρονα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και μοντέρνα σχέδια!

#2 – Παιδικά σπιτάκια

Διαθέτετε αυλή ή εξοχικό; Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα δώρο στα παιδιά σας που θα τα ξετρελάνει. Ο λόγος φυσικά για τα παιδικά σπιτάκια. Είναι πρακτικά και χαρακτηρίζονται από εργονομία. Τοποθετούνται πολύ εύκολα μέσα στον χώρο και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Μπορούν άλλωστε να αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως. Χαρακτηρίζονται από μεγάλη ανθεκτικότητα και αποτελούν μια πραγματική επένδυση.

#3 – Κλασσικά επιτραπέζια

Μια κλασσική επιλογή δώρου μπορεί πάντα να ξετρελάνει ένα παιδί. Ο κανόνας αυτός βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Είναι διασκεδαστικά και μπορούν να συμβάλουν στην κοινωνικοποίηση ενός παιδιού. Με ένα επιτραπέζιο τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν καλύτερα και να δημιουργήσουν όμορφες παιδικές αναμνήσεις.  

#4 – Παιδική χαρά

Μήπως το σπίτι σας βρίσκεται μακριά από το πάρκο ή η παιδική χαρά της γειτονιάς σας δεν είναι και τόσο ασφαλής; Τότε η λύση του να φέρετε την παιδική χαρά στο σπίτι σας φαντάζει ως ιδανική! Κάντε δώρο μια παιδική χαρά, οι οποίες μεταφέρονται εύκολα και δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. Τα παιδιά ωστόσο τις απολαμβάνουν και μπορούν να παίξουν σε αυτές με τους φίλους τους για ώρες. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χώρος για να την τοποθετήσετε και φυσικά να επιλέξετε την κατάλληλη, που θα ικανοποιεί περισσότερο τις προτιμήσεις των παιδιών σας.

#5 – Δημιουργικά παζλ

Τα παζλ ακονίζουν το μυαλό των παιδιών και τα βοηθούν να αυξήσουν τα ποσοστά συγκέντρωσής τους. Παράλληλα, είναι διασκεδαστικά και προσφέρουν μια δημιουργική απασχόληση σε κάθε παιδί. Αποτελούν μια εξαιρετική ιδέα για δώρο ενώ μπορείτε να επιλέξετε σχέδια που βρίσκονται κοντά στα ενδιαφέροντα του παιδιού ή αφορούν αγαπημένους ήρωες, και σίγουρα θα εισπράξετε το πιο πλατύ χαμόγελό τους.

Στο BlablaToys.gr θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από παιδικά παιχνίδια, που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά παιδιά. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας κατευθύνει ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα παιχνίδια για δώρο, που θα ξετρελάνουν το παιδί σας και θα του προσφέρουν στιγμές απόλυτης διασκέδασης και χαράς.