Τρόποι πληρωμής


  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Αντικαταβολή: Κόστος 1.50 Ευρώ (Ισχύει μόνο για την Courier).

  Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Εθνική Τράπεζα - Alpha Bank - Πειραιώς Τράπεζα - Eurobank

  Προς ενημέρωση όλων των πελατών μας,

  Όταν στην παραγγελία σας έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης και δεν έχετε λογαριασμό σε κάποια από τις τράπεζες τις οποίες εμείς συνεργαζόμαστε, τότε θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε ότι τα έξοδα επιβάρυνσης για κατάθεση από διαφορετικό λογαριασμό επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη και ΔΕΝ μοιράζονται με τον παραλήπτη. Ειδάλλως το ποσό το οποίο σας έχει ζητηθεί να κάνετε κατάθεση θα είναι ελλιπές και δεν θα προχωρήσει η παραγγελία σας.

  Πιστωτική Κάρτα: Η χρήση πιστωτικής κάρτας γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank μέσω του ηλεκτρονικού μας site όπου μέσω της υπηρεσίας Alpha Bank E-commerce η οποία, έχοντας εξασφαλίσει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες ασφαλείας 3D-Secure σας εγγυάται μια ασφαλής συναλλαγή. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα θα πρέπει να βάζετε εκ νέου τα στοιχεία σας διότι δεν αποθηκεύονται και δεν συλλέγονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για λόγους ασφάλειας.
  Η χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει και στο φυσικό μας κατάστημα.

  (Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από εμάς, σύνηθες χρόνος αποδέσμευσης του ποσού από τις Τράπεζες είναι οι 7 εργάσιμές ημέρες)

  Δόσεις: Οι δόσεις ισχύουν μόνο για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και μπορείται να επιλέξετε αν θέλετε η αποληρωμή του ποσού να γίνει είτε σε 6 άτοκες δόσεις είτε σε 12 άτοκες δόσεις.


  ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha Bank e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3D Secure (αναβαθμισμένο 3D Secure). Όπου παίρνει αυστηρότερα μέτρα για την εξακρίβωση της ταυτότητας του πελάτη (strong customer authentication) στις online συναλλαγές του. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.