Πληροφορίες Επιστροφής

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ

Η blablatoys δίνοντας μεγάλο βάρος στην σχέση ποιότητας προϊόντος προσπαθεί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κάποιο προϊόν της να είναι ελαττωματικό.

Σε προϊόντα δικής μας εισαγωγής ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ / ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ γίνεται τεχνικός και ποιοτικός έλεγχος πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας.

Σε περίπτωση που παρόλη την δική μας προσπάθεια κάποιο αντικείμενο φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό, αρχικά και για αποφυγή ταλαιπωρίας θα γίνει προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος τηλεφωνικά. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιστροφή.

Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη στο 2102476132 και να συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφής αναγράφοντας τα σωστά στοιχεία , Νούμερο Παραγγελίας καθώς και το πρόβλημα που διαπιστώθηκε κατά την παραλαβή.
Σε αυτή και μόνο την περίπτωση το κόστος αποστολής βαραίνει την εταιρεία μας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων εμπορευμάτων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ σπασμένο εμπόρευμα, κτλ).

ΥΓΙΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής αγοράς, ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής, των προϊόντων που επέλεξε, και αντικατάστασης με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας του μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο στην εταιρεία μας. Το κόστος αποστολής σε αυτήν την περίπτωση προς και από την εταιρεία μας βαραίνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση αγοράς από τα φυσικά μας καταστήματα, όπου ο πελάτης θέλει να επιστρέψει ένα υγιές προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το επιστρέψει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς στην αρχική του κατάσταση και μόνο. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή να λάβει πιστωτικό στην αξία του επιστραφέντος προϊόντος, διάρκειας τριάντα (30) ημερών.

Εάν ο καταναλωτής επιλέξει ρητά έναν ορισμένο τρόπο παράδοσης (π.χ. επείγουσα παράδοση εντός 24 ωρών), παρόλο που η Blablatoys είχε προσφέρει έναν κοινά και γενικά αποδεκτό τρόπο παράδοσης που συνεπαγόταν μικρότερη δαπάνη παράδοσης, ο καταναλωτής θα πρέπει να επωμισθεί τη διαφορά κόστους μεταξύ των δυο τρόπων παράδοσης, σε περίπτωση υπαναχώρησης της σύμβασης αγοράς.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής αγοράς, η Blablatoys οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή εάν δεν έχει λάβει πίσω τα προϊόντα ή το παραστατικό αγοράς για την επιστροφή τους.

Για όλους τους τρόπους επιστροφής των προϊόντων, είναι απαραίτητο το παραστατικό αγοράς. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

1. Άμεση επικοινωνία εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας στο τηλέφωνο 2102476132 | email: info@blablatoys.gr | Φαξ: 2102476132.

2. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και στην αρχική του συσκευασία (περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ, προστατευτικά συσκευασίας και εξαρτήματα).

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται με το Δελτίο Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο Αγοράς που σας έχει αποσταλεί καθώς και με τα προσωπικά σας στοιχεία σε έναν φάκελο.

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλιπές ή χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις η Blablatoys έχει το δικαίωμα να μη αποδεχτεί την επιστροφή από τον  πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΟ BLABLATOYS ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

Η Blablatoys διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει η ίδια τον τρόπο επιστροφής και πάντα κατόπιν συνεννόησης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.