5 επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια για τις φετινές γιορτές

5 επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια για τις φετινές γιορτές
Γενικά Blogs

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και όλοι αδημονούν για τις ημέρες που θα καταφέρουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο προκειμένου να διασκεδάσουν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους, να ξεφύγουν από τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής και φυσικά να ξεκουραστούν. Οι γιορτές είναι άλλωστε παραδοσιακά μια περίοδος που την περνάμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κατεβάζοντας «διακόπτες» και διασκεδάζοντας. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια εξαιρετική (αν όχι η καλύτερη) επιλογή διασκέδασης για μια οικογένεια και την περίοδο των γιορτών έχουν πάντα την τιμητική τους. Είτε πρόκειται για παραδοσιακές επιλογές, είτε για πιο μοντέρνες εκδοχές επιτραπέζιων, το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε μερικές στιγμές απόλυτης χαράς και ουσιαστικής κοινωνικοποίησης.

Στο BlablaToys.gr διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από επιτραπέζια παιχνίδια για όλα τα γούστα, την οποία ανανεώνουμε διαρκώς. Ετοιμάσαμε μια λίστα ωστόσο 5 επιτραπέζια που δεν πρέπει να απουσιάζουν από το οικογενειακό τραπέζι σας φέτος στις γιορτές! 


1 – Επιτραπέζια Στρατηγικής 

Τα επιτραπέζια στρατηγικής είναι πάντα μια έξυπνη επιλογή για μερικές στιγμές απόλυτης οικογενειακής διασκέδασης. Πρόκειται για παιχνίδια στα οποία μπορούν τα μέλη μιας οικογένειας να οργανωθούν σε ομάδες και να προσπαθήσουν να αναδειχθούν νικητές. Στα θετικά μάλιστα ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού στρατηγικής προστίθεται πάντα και το γεγονός ότι χρειάζεται αρκετή ώρα για να ολοκληρωθεί και συνεπώς θα έχετε στη διάθεσή σας άπλετο χρόνο για να περάσετε παραγωγικά την ώρα σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για τις φετινές γιορτές αποτελεί και το επιτραπέζιο παιχνίδι Remoundo - Στρατηγός Βοναπάρτης, που θα βρείτε στο eshop μας, το οποίο είναι ένα από τα πιο κλασσικά παιχνίδια στρατηγικής, ιδιαίτερα καθηλωτικό και συναρπαστικό. 

2 – Επιτραπέζια Μυστηρίου 

Όλοι λατρεύουν να λύνουν γρίφους και τα επιτραπέζια μυστηρίου είναι γεμάτα σασπένς και αγωνία. Το καλύτερο δώρο για τις φετινές γιορτές που μπορείτε να κάνετε στην οικογένεια σας. Ένα επιτραπέζιο μυστηρίου θα σας βάλει όλους γύρω από ένα τραπέζι και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να διασκεδάσετε. Στα θετικά ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού μυστηρίου προστίθεται και το γεγονός ότι απαιτεί από τους παίκτες να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και η όλη εμπειρία θα είναι άκρως απολαυστική. Αυτό ακριβώς μπορείτε να πετύχετε άλλωστε κάνοντας μια επιλογή όπως το επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου Cluedo, που θεωρείται από τα πλέον διαχρονικά παιχνίδια μυστηρίου και όχι αδίκως. 

3 – Επιτραπέζια Κλασσικά 

Τα κλασσικά επιτραπέζια είναι αυτά που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Αποτελούν συνεπώς μια ιδιαίτερα έξυπνη επένδυση για κάθε οικογένεια, καθώς μπορείτε να τα επιστρατεύετε σε εορταστικές περιόδους, στις διακοπές και σε κάθε άλλη οικογενειακή συνάθροιση. Πρόκειται για παιχνίδια τα οποία είναι γνωστά σε όλους και έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρόνο στο να μάθετε τους κανόνες, ενώ παράλληλα επιλογές όπως η διαχρονική Monopoly παραμένουν το ίδιο απολαυστικές όσα χρόνια και εάν περάσουν.

4 – Επιτραπέζια Πρωτότυπα 

Στην αγορά μπορείτε πλέον να βρείτε ιδιαίτερα πρωτότυπα επιτραπέζια, όπως αυτά που θα ανακαλύψετε με μια ματιά στο eshop μας. Πρόκειται για παιχνίδια τα οποία ξεφεύγουν από τη γνωστή πεπατημένη και προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία διασκέδασης. Ενδεχομένως να συνδυάζονται με εφαρμογές σε κινητά τηλέφωνα και το παιχνίδι να γίνεται ακόμα πιο διαδραστικό ή να πρόκειται για επιτραπέζια τα οποία είναι τόσο ιδιαίτερα σε εμφάνιση και σχεδιασμό που με την πρώτη ματιά κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων. 

5 – Επιτραπέζια Μοντέρνα 

Στην ίδια φιλοσοφία κινούνται και τα μοντέρνα επιτραπέζια τα οποία είναι κυρίως εμπνευσμένα από γνωστές ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. Κανείς, άλλωστε, δεν μπορεί να πει όχι σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι όπως το Kaissa - Game Of Thrones, που είναι βασισμένο στη σειρά φαινόμενο ή στο επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες Uno - Harry Potter που είναι εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία φαντασίας που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. 

Στο BlablaToys.gr θα βρείτε τα πιο διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια που χρειάζεστε για να διασκεδάσετε φέτος τις γιορτές παρέα με την οικογένεια σας και να περάσετε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλυτης ψυχαγωγίας!