Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Courier

Χρόνος Παράδοσης – Κόστος


1-3 εργάσιμες ημέρες στην Ηπειρωτική Ελλάδα και στην Αττική από την ημερομηνία αποστολής στην πόρτα σας.

2-7 εργάσιμες ημέρες στη Νησιωτική Ελλάδα ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής (έδρα της ACS στο αντίστοιχο Νησί)

Το κόστος της αποστολής διαμορφώνεται στο τέλος κάθε παραγγελίας και σας ενημερώνει για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας

Η Blablatoys διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει της παραγγελίες με όποια courier θεωρεί ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον προορισμό σας.

Πρακτορείο Μεταφορών

Αποστέλλουμε προϊόντα από 3 κιλά και άνω, όπως: Παιδικά Αμαξάκια - Ποδήλατα κ.α.

Χρόνος Παράδοσης - Κόστος

1-2 εργάσιμες ημέρες στον τομέα της Αττικής από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος με δυνατότητα παραλαβής του δέματος στην πόρτα σας.
2-3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.

4-5 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.

3-4 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο από την ημερομηνία αποστολής και για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου στην Λεμεσό.

Η Blablatoys επιλέγοντας αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία μεταφορών) αποστέλλει τα ογκώδη αντικείμενα που επιλέγετε στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας με ασφάλεια και όσο δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή. Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου και όχι στην πόρτα σας.

Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης, οι χρόνοι παράδοσης στα πρακτορεία είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής του προϊόντος.

(Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων και απεργιών).