Φορτώνει...
0
προιόν(ντα)
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Τρόποι Αποστολής-Πληρωμής

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ COURIER: 

Αποκριάτικα έιδη - Είδη Σπιτιού - Σχολικές Τσάντες - Χριστουγεννίατικα είδη


- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΩΣ 3 ΚΙΛΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΚΟΣΤΟΣ

- 1-3 εργάσιμες στην Ηπειρωτική Ελλάδα κ στην Αττική από την ημερομηνία αποστολής στην πόρτα σας.


- 2-5 εργάσιμες στη Νησιωτική Ελλάδα ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής(έδρα της ACS στο αντίστοιχο Νησί)

(Οι χρόνοι ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων και απεργιών).

Το κόστος αποστολής είναι στα 5 ευρώ έως 3 Κιλά(Στο τέλος κάθε παραγγελίας το blablatoys σας ενημερώνει για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας)

Το blablatoys διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει της παραγγελίες με όποια courier θεωρεί ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον προορισμό σας.


ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

Ηλεκτροκίνητα Οχήματα - Ποδήλατα - Σπιτάκια Κήπου - Κούνιες - Αθλητικά είδη


- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΚΟΣΤΟΣ

-ΑΤΤΙΚΗ η αποστολή του δέματος γίνεται καθημερινά με δυνατότητα παράδοσης στην πόρτα σας και ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Δεκτή.  (Κόστος Ασφάλισης 7 ευρώ)

-ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ παράδοση 2-3 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας (οι παραλαβές γίνονται από την έδρα της μεταφορικής). ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ είναι δεκτή

-ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ παράδοση 4-5 εργάσιμες και σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας.(οι παραλαβές γίνονται από την έδρα της μεταφορικής). ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ είναι δεκτή.

-ΚΥΠΡΟΣ παράδοση 3-4 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής στην Λεμεσό (οι παραλαβές γίνονται από την έδρα της μεταφορικής). ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ είναι δεκτή.

(Οι χρόνοι ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων και απεργιών).

Το blablatoys επιλέγοντας αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες(πρακτορεία μεταφορών) αποστέλλει τα ογκώδη αντικείμενα που επιλέγετε στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας με ασφάλεια και όσο δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή. Η παράδοση γίνεται επι πεζοδρομίου και όχι στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ για τα ογκώδη αντικείμενα η πληρωμή γίνεται μέσω ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

To blablatoys επιλέγει να αποστείλει της παραγγελίες σας με Courier για μικρού όγκου προϊόντα. για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ COURIER:

*Αντικαταβολή: Δωρεάν ( Ισχύει μόνο για μη ογκώδη αντικείμενα )

*Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗΣ-ALPHA BANK-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-EUROBANK

*Πιστωτική Κάρτα: Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών - Visa, MasterCard, Maestro ( American Express και Diners δεν υποστηρίζονται στο κατάστημα ).


(Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από εμάς σύνηθες χρόνος αποδέσμευσης του ποσού από τις Τράπεζες 8 εργάσιμές ημέρες)

To blablatoys επιλέγει να αποστείλει της παραγγελίες σας με Μεταφορική εταιρεία για ογκώδη αντικείμενα για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

*Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗΣ-ALPHA BANK-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-EUROBANK

*Πιστωτική Κάρτα: Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών - Visa, MasterCard, Maestro,American Express και Diners


(Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από εμάς σύνηθες χρόνος αποδέσμευσης του ποσού από τις Τράπεζες 8 εργάσιμές ημέρες)

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιπλέον το blablatoys αποστέλλει προϊόντα όπως Ποδήλατα-Παιδικά Ηλεκτροκίνητα Αυτοκίνητα & Μηχανές και μεγάλου όγκου προϊόντα και στην ΚΥΠΡΟ.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ:

ΕΘΝΙΚΗ : 091 402 072 35

IBAN GR 40 0110 0910 00000 914 0207 235

ALPHA  : 276 002 002 007 086

IBAN GR 48 0140 2760 2760 0200 2007 086

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6045 136 619 247

IBAN  GR 70 0171 0450 0060 4513 6619 247 

EUROBANK : 0026 0760 61 0200 2839 27

IBAN  GR 19 0260 7600 0006 1020 0283 927

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ ΣΩΤΗΡΗΣ