Αξιολογήστε την εμπειρία σας με το κατάστημα κάνοντας κλίκ εδώ

Πολιτική Απορρήτου

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του «www.blablatoys.gr» υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου, όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η  «www.blablatoys.gr» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται στο παρόν τμήμα, ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΗ χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπό της εν λόγω ιστοσελίδας υπηρεσίες. Ειδικότερα:

Ι. Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων: Η παρούσα ιστοσελίδα  (www.blablatoys.gr) διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων του κάθε επισκέπτη/χρήστη και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Η ιστοσελίδα (www.blablatoys.gr) διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης/χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς. Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας, προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση, την αλλαγή ή και την διαγραφή του. Επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διαγράφουν τις σχετικές πληροφορίες.
Επίσης, οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που ο επισκέπτης/χρήστης έχει αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών-πληροφοριών της.

ΙΙ. Παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου: Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του δικτυακού τόπου από τον επισκέπτη/χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία: (α) Ονοματεπώνυμο ή  Επωνυμία Επιχείρησης, (β) Διεύθυνση κατοικίας φυσικού προσώπου ή Έδρα επιχείρησης (Οδός, αριθμός, Περιοχή, Πόλη, ΤΚ), (γ) Τηλέφωνο, (δ)  E-mail, (ε) αριθμός fax, (στ) Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας (είδος, αριθμός, CVV, ημερομηνία λήξης).
Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται για την ταυτοποίηση των στοιχείων του επισκέπτη/χρήστη και αγοραστή, για την καταβολή του τιμήματος, την έκδοση των σχετικών παραστατικών και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο της. Οι διαχειριστές του τόπου www.blablatoys.gr μπορούν να χρησιμοποιούν τα στοιχεία που αναφέρονται στο είδος των αποκτούμενων αγαθών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, προκειμένου να καταγράφουν το αγοραστικό ενδιαφέρον του συναλλασσόμενου και να προβαίνουν σε νέες προσφορές, εκτός αν ο επισκέπτης/χρήστης των προϊόντων αυτών ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν το αγοραστικό ενδιαφέρον του επισκέπτη/χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.

ΙΙΙ. Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας: Η Πιστωτική Κάρτα του επισκέπτη/χρήστη για την εξόφληση παραγγελθέντων προϊόντων του δικτυακού τόπου «www.blablatoys.gr» χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

ΙV. Δεσμοί ("Links to 3rd Party Websites"): Ο τόπος  «www.blablatoys.gr» δύναται να περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες (websites) συναφούς ενδιαφέροντος ή και περιεχομένου, τα οποία δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) και δεν προστατεύονται από τους παρόντες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η www.blablatoys.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί οι τόποι ακολουθούν.

V. Επιπλέον, ο χρήστης/πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος υποχρεούται :

  • Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την έγερση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του ηλεκτρονικού καταστήματος, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα αλλά και γενικότερα είναι αντίθετες στην Ελληνική ή Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
  • Να τηρεί τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς και όρους χρήσης του.
  • Να παρέχει πλήρη και αληθή στοιχεία εγγραφής, πληρωμής και παράδοσης (τα οποία θα ενημερώνει σε περίπτωση τροποποίησής τους, ώστε να υπάρχουν πάντα καταχωρημένα τα τρέχοντα πραγματικά προσωπικά στοιχεία). Σε περίπτωση που διαπιστωθεί εσκεμμένη ανακρίβεια στα στοιχεία, το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μη ολοκλήρωσης της εγγραφής ή άμεσης απενεργοποίησης (αν είναι ήδη ενεργός) του λογαριασμού του συγκεκριμένου πελάτη. Επίσης, αν τα στοιχεία που αφορούν την πληρωμή ή την παράδοση δόθηκαν λαθεμένα (εσκεμμένως), το  www.blablatoys.gr δύναται να κινηθεί νομικά εναντίον του πελάτη.
  • Να διατηρεί μυστικό και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password). Υποχρεούται να ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού του. Το www.blablatoys.gr δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για κακή χρήση ή διαχείριση του λογαριασμού του πελάτη από τυχόν απώλεια των κωδικών.
  • Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό λογαριασμό του όταν δεν χρειάζεται άλλο την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.