Φορτώνει...
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής / Παράδοση :
 
Το κόστος της αντικαταβολής για τα προϊόντα εώς 2 κιλά ειναι 1.50 ευρώ. 
Τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος του αντικειμένου και την περιοχή που αποστέλεται. 
 
Στίς δυσπρόσιτες περιοχές που αποστέλει η ACS Courier το επιπλέον κόστος για παράδοση στην πόρτα σας είναι στα 3 ευρώ και με επιπλέον καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης. Διαφορετικά υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του προϊόντως χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης απο το πλησιέστερο κατάστημα της ACS Courier της περιοχής σας.
 
Το κόστος για αποστολή Σαββάτου στον χώρο σας μέσω της ACS Courier είναι επιπλέον στα 3 ευρώ. ( Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου το προϊόν παραδίδεται στο πλησιέστερο κατάστημα ACS Courier της περιοχής σας και όχι στην πόρτα σας. )
 
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν ειναι διαθέσιμη για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών.
 
Ολοκλήρωση παραγγελίας :
 
Στο τέλος κάθε παραγγελίας η Blablatoys σας ενημερώνει για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας.
 
Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης :
 
Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλες της περιοχες της Ελλάδας με τη χρήση υπηρεσίας Courier ή με Πρακτορείο μεταφορών για ογκώδη προϊόντα. Η εταιρεία Blablatoys συνεργάζεται με την εταιρεία ACS Courier για την μεταφορά μη ογκώδη προϊόντων.
 
Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 16:00 απο Δευτέρα έως Παρασκευή και εφόσον ειναι εργάσιμη ημέρα, τα προϊόντα που είναι μή ογκώδη θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρεία της ACS Courier την ίδια ημέρα ( εξαιρούνται οι ηλεκτρονικές παραγγελίες όπου σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να γίνει επιβεβαίωση του προϊόντος οτι είναι διαθέσιμο και εφόσον έχουμε επικοινωνήσει με τον πελάτη ). Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 16:00 θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρεία της ACS Courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που γίνονται την ημέρα Παρασκευή μετά τίς 16:00 και κατα την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρεία της ACS Courier την ημέρα Δευτέρα και εφόσον είναι εργάσιμη ημέρα.
 
Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης για την ACS Courier
 
Εντός Αττικής 1 εργάσιμη ημέρα
Εντός Περιφέρειας 1-2 εργάσιμες ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 εργάσιμες ημέρες
Νησιώτικοι Προορισμοί 1-3 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 εργάσιμες ημέρες
 
Οι παραδόσεις απο την ACS Courier στον χώρο σας πραγματοποιούνται απο τις 10:00 έως τις 18:00.
 
*( Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες καιρικών φαινομένων και απεργιών. )
 
Μάθετε εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη απο την ACS Courier : https://www.acscourier.net/el/search-location
 
Πρακτορείο Μεταφορών
 
Η blablatoys επιλέγοντας αξίοπιστες μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία μεταφορών) αποστέλει τα ογκώδη αντικείμενα που επιλέγετε στην πλησιέστερη μεταφορική της περίοχης σας με ασφάλεια και όσο δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή.
 
Για την παράδοση αντικειμένων που είναι βαριά ή ογκώδη, η αποστολή τους γίνεται μέσω πρακτορείο μεταφορών όπου η αντικαταβολή δεν υφίσταται ( εξαιρείται η Αττική όπου υπάρχει δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή του προϊόντος με κόστος ασφάλισης 5-7 ευρώ ). Και ο τρόπος πληρωμής είναι είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης
( λεπτομέρειες ). Η παράδοση των προϊόντων μέσω πρακτορείου μεταφορών, γίνεται στην έδρα του πρακτωρείου μεταφορών όπου και παραλαμβάνεται απο την έδρα του πρακτορείου , είτε κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης του παραλήπτη με το πρακτόρείο μεταφορών, η παραλαβή μπορεί να γίνει σε κάποιο πλησιέστερο σημείο της περιοχής του. Τα έξοδα μεταφοράς του δέματος αφορούν την μεταφορά απο την εταιρεία μας έως τον κεντρικό άξονα της περιοχής σας.
 
Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στον χώρο σας με έξτρα επιβάρυνση στα μεταφορικά.
 
Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης για τα Πρακτορεία Μεταφορών

Εντός Αττικής 1-3 εργάσιμες ημέρες
Εντός Περιφέρειας 1-3 εργάσιμες ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί 2-3 εργάσιμες ημέρες
Νησιώτικοι Προορισμοί 2-5 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες Περιοχές 4-5 εργάσιμες ημέρες
Κύπρος 3-4 εργάσιμες ημέρες
 
*( Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπου επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση υπάρχει η πιθανότητα το προϊόν να καθυστερήση. )
 
Εντός Αττικής η αποστολή γίνεται κάθε τετάρτη και παρασκευή εφόσων είναι εργάσιμη ημέρα ( με δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή του προϊόντος ).
Σε Χερσαίους προορισμούς το προϊόν αποστέλλεται στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας όπου οι παραλαβές γίνονται απο την έδρα του πρακτωρείου.
Σε Νησιώτικους προορισμούς το προϊόν αποστέλλεται στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας όπου οι παραλαβές γίνονται απο την έδρα του πρακτωρείου.
Στην Κύπρο το προϊόν αποστέλλεται στην περιοχή της Λεμεσού όπου και γίνεται η παραλαβή του προϊόντος απο την έδρα του πρακτορείου.? Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στην περιοχή σας υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με έξτρα επιβάρυνση στα μεταφορικά, 
κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.