Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Διαμόρφωση USB και SD Card

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ SD ΚΑΙ USB


Για να αναγνωρίσει το παιδικό μας αυτοκίνητο τo USB ή την SD κάρτα θα πρέπει να είναι σε μορφή FAT 32, σε περίπτωση που είναι σε διαφορετική μορφή θα είναι αδύνατο να αναγνωριστεί από το σύστημα ήχου του παιδικού αυτοκίνητου μας, οπότε θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα για να του αλλάξουμε μορφή.

Προσοχή!! Σε περίπτωση που έχετε αρχεία στο USB ή στην SD κάρτα, και είναι αρχεία που τα χρειάζεστε, επειδή αυτή η διαδικασία θα σας σβήσει τα αρχεία, παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στα παρακάτω βήματα, κάντε τα backup(Σώστε τα) σε κάποιο άλλον δίσκο.

1. Πηγαίνουμε στον Υπολογιστή μας και επιλέγουμε την κάρτα SD ή το USB που έχουμε συνδέσει και πατάμε πάνω του δεξί κλίκ, και επιλέγουμε format(διαμόρφωση).

USB/SD Card - How to format USB/SD Card - How to format

2. Στο File System(Αρχείο Συστήματος) επιλέγουμε το FAT 32 (σε περίπτωση που είναι ήδη FAT 32, το αφήνουμε ώς έχει και κλείνουμε το παράθυρο χωρίς να κάνουμε κάποια ενέργεια), και πατάμε στο κάτω μέρος του παράθυρου το Start(Έναρξη). Επιλέγουμε στο καινούριο παράθυρο που θα μας εμφανιστεί το κουμπί OK (αποδεχόμαστε ότι θα σβήστούν τα αρχεία μας που βρίσκονται μέσα στο USB ή στην SD Κάρτα, σε περίπτωση που έχουμε κάποια αρχεία μέσα, διαφορετικά ακυρώστε την διαδικασία και μεταφέρετε σε κάποιον άλλο σκληρό δίσκο τα αρχεία σας.) και θα αρχίσει η διαδικασία της διαμόρφωσης.

USB/SD Card - How to format USB/SD Card - How to format USB/SD Card - How to format USB/SD Card - How to format USB/SD Card - How to format

3. Αφού ολοκληρώσαμε το βήμα 2, και διαμορφώσαμε με επιτυχία το USB ή την SD κάρτα μας, κλείνουμε το παράθυρο που μας άνοιξε για να κάνουμε την διαμόρφωση, και ανοίγουμε το USB ή την SD κάρτα μας, και μεταφέρουμε αρχεία όπως .mp3 (Μουσική) και .mp4 (Βίντεο). Για τα άρχεια βίντεο θα πρέπει το παιδικό σας αμαξάκι να έχει οθόνη, διαφορετικά θα είναι αδύνατο να τα δείτε.

USB/SD Card - How to format USB/SD Card - How to format USB/SD Card - How to format

Η διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οπότε μπορείτε να αφαιρέσεται με ασφαλή κατάργηση το USB ή την SD κάρτα και να το/την τοποθετήσετε στην υποδοχή TF(για την κάρτα SD) η USB(για το USB).