Αξιολογήστε την εμπειρία σας με το κατάστημα κάνοντας κλίκ εδώ

Επιστροφές

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ

Το blablatoys δίνοντας μεγάλο βάρος στην σχέση ποιότητας προιόντος προσπαθεί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κάποιο προιόν της να είναι ελαττωματικό.

Σε προιόντα δικής μας εισαγωγής ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ/ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ γίνεται τεχνικός και ποιοτικός έλεγχος πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας.

Σε περίπτωση που παρόλη την δική μας προσπάθεια κάποιο αντικείμενο φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό, αρχικά και για αποφυγή ταλαιπωρίας θα γίνει προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος τηλεφωνικά. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιστροφή.

Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη στα 210-2460801/210-2466603 και να συμπηρωθεί η φόρμα επιστοφής αναγράφοντας τα σωστά στοιχεία , Νούμερο Παραγγελίας καθώς και το πρόβλημα που διαπιστώθηκε κατά την παραλαβή.

Σε αυτή και μόνο την περίπτωση το κόστος αποστολής βαραίνει την εταιρεία μας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων εμπορευμάτων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ σπασμένο εμπόρευμα, κτλ).

ΥΓΙΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του προιόντων που επέλεξε και αντικατάστασης με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας του , αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο την εταιρεία μας. Το κόστος αποστολής σε αυτήν την περίπτωση προς και απο την εταιρεία μας βαραίνει τον πελάτη.

 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

1. Συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής εντός 2 ημερών απο την παραλαβή της παραγγελίας και αποστολή στο info@blablatoys.gr ή στο φαξ της εταιρείας μας 210-2465783.

2. Σε κάθε περίπτωση το προιόν πρέπει να επιστρέφετε σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και στην αρχική του συσκευασία(περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ, προστατευτικά συσκευασίας και εξαρτήματα).

3.Το προιον να συνοδεύεται με το Δελτίο Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγια Αγωράς που σας έχει αποσταλεί καθώς και με την Φόρμα Επιστροφής.

Σε περίπτωση που το προιον επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλειπεί ή χωρίς τις παραπάνω προυποθέσεις το blablatoys έχει το δικαίωμα να μη αποδεκτεί την επιστροφή απο τον  πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΟ BLABLATOYS ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

Το blablatoys διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει η ίδια τον τρόπο επιστροφής και πάντα κατόπιν συνεννόησης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.