Πολιτική Απορρήτου

Για τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop) και για την καταχώρηση παραγγελιών προϊόντων της εταιρείας, ζητείται η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας, απαιτείται η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση του/των προϊόντος/-ων και δύο (2) αριθμοί επικοινωνίας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει η πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, απαιτείται η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σε ασφαλές περιβάλλον, βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας (EDPS - European Data Protection Supervisor – Ηλεκτρονική Επεξεργασία Πληροφοριών Τηλεματικής Α.Ε.). Η πληρωμή διενεργείται μέσω του παρόχου υπηρεσιών και διακομιστή πληρωμών και ΔΕΝ καταγράφονται ΟΥΤΕ αποθηκεύονται στοιχεία ή πληροφορίες της πληρωμής κατά τη συναλλαγή που πραγματοποιείται.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζονται από την εταιρεία, τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή για τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Τα στοιχεία της κάρτας γνωστοποιούνται αυστηρά και μόνο στην αρμόδια συνεργαζόμενη τράπεζα και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.