Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Πρωτότυπες ιδέες για πασχαλινά δώρα για παιδιά

Το Πάσχα πλησιάζει και οι γονείς αλλά και οι νονοί αναζητούν ήδη μερικές έξυπνες ιδέες για δώρα που μπορούν να κάνουν στα παιδιά και στα βαπτίστρια τους. Τα παιδικά παιχνίδια έχουν φυσικά την τιμητική τους, καθώς προσφέρουν διασκέδαση, κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών και μπορεί να διαθέτουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Επομένως, το να επιλέξει κανείς ένα παιδικό παιχνίδι για να το προσφέρει ως δώρο φέτος το Πάσχα φαντάζει σίγουρα ως μια έξυπνη και καλή ιδέα.

Στο BlablaToys.gr διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από παιδικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί να προσφέρει κανείς ως δώρο για κάθε περίσταση. Ετοιμάσαμε έναν οδηγό με έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για πασχαλινά δώρα για παιδιά!

#1 – Μια λαμπάδα, μοναδική

Οι λαμπάδες έχουν φυσικά την τιμητική τους το Πάσχα. Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή πασχαλινού δώρου για όλες τις ηλικίες, και μπορεί κανείς να προμηθευτεί λαμπάδες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Φέτος το Πάσχα ωστόσο αξίζει να επενδύσετε σε μια πρωτότυπη και μοναδική λαμπάδα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να προτιμήσετε χειροποίητες λαμπάδες, όπως αυτές που θα βρείτε στο eshop μας. Για παράδειγμα η συλλεκτική χειροποίητη λαμπάδα GL Show & Blablatoys είναι ένα έξυπνο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε κάθε παιδί, και ακριβώς επειδή πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατασκευή, είναι σίγουρο πως θα τη λατρέψει.

#2 – Ένα επιτραπέζιο, διασκεδαστικό

Μια εξίσου πρωτότυπη ιδέα για πασχαλινό δώρο είναι το να επιλέξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο ωστόσο θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αναζητήστε ένα έξυπνο και άκρως ιδιαίτερο επιτραπέζιο, που θα κάνει τη διαφορά. Τα επιτραπέζια άλλωστε εκτός από διασκεδαστικά, είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κοινωνικοποίηση των παιδιών που μπορούν να τα απολαύσουν με τους φίλους τους. Το επιτραπέζιο παιχνίδι Air Hockey επί παραδείγματι που θα βρείτε στο eshop μας είναι ένα τέτοιο πρωτότυπο παιχνίδι. Χαρακτηρίζεται από άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση και μπορούν να το απολαύσουν μαζί όλα τα μέλη της οικογένειας.

#3 – Ένα παιχνίδι, διαφορετικό

Σίγουρα τα παιδιά αναμένουν πως και πως τα πασχαλινά δώρα τους, και συνήθως έχουν μια συγκεκριμένη «λίστα ευχών» στο μυαλό τους, που θα ήθελαν να την ικανοποιήσετε. Έχετε ωστόσο τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε τη διαφορά. Κάντε την έκπληξη επιλέγοντας ένα δώρο διαφορετικό. Για παράδειγμα ένα ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο ή ένα ποδήλατο, αποτελούν και τα δύο εξαιρετικές επιλογές πασχαλινών δώρων. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν στο έπακρο κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα και φυσικά να διασκεδάσουν κάνοντας βόλτες την άνοιξη και το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει.

#4 – Ένα παιχνίδι, εκπαιδευτικό  

Από τη λίστα με τα πασχαλινά δώρα που θα μπορούσατε να επιλέξετε φέτος για τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν πρέπει να απουσιάζουν και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια. Τα διαδραστικά παιχνίδια ή τα παιχνίδια μίμησης μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, εκτός από ψυχαγωγία, στα παιδιά και σίγουρα είναι μια πρωτότυπη ιδέα για πασχαλινά δώρα.

Στο BlablaToys.gr θα βρείτε εκατοντάδες πρωτότυπες ιδέες δώρων τα οποία μπορείτε να προσφέρετε φέτος το Πάσχα στα παιδιά και να τα εντυπωσιάσετε. Περιηγηθείτε στο eshop μας ή ζητήστε βοήθεια από το έμπειρο προσωπικό μας το οποίο μπορεί να σας κατευθύνει για να κάνετε τη σωστή επιλογή δώρου.

Διαβάστε επίσης