Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Παιδικά παιχνίδια: Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις online

Ολοένα και περισσότερα είναι τα e-shop που κάνουν κατά καιρούς την εμφάνισή τους και διαθέτουν προς πώληση μέσω διαδικτύου παιδικά παιχνίδια. Ωστόσο οι καταναλωτές πριν προχωρήσουν σε κάποια online αγορά πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να βεβαιωθούν πως τα παιχνίδια που προμηθεύονται ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και είναι αξιόπιστα.

Στην BlablaToys.gr ετοιμάσαμε έναν πρακτικό οδηγό με όλα όσα πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε παιδικά παιχνίδια από το διαδίκτυο, τους κινδύνους που καραδοκούν αλλά και το πως θα ξεχωρίσετε ένα ποιοτικό και αξιόπιστο προϊόν.

#1 – Ποιος τα πουλάει

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε πριν προχωρήσετε σε μία διαδικτυακή αγορά παιδικών παιχνιδιών είναι τα στοιχεία του πωλητή. Βεβαιωθείτε πως βρίσκεστε σε ένα e-shop το οποίο διαχειρίζεται μία γνωστή εταιρία και υπάρχουν πληροφορίες γύρω από την εταιρική ταυτότητα, την έδρα και ενδεχομένως τηλέφωνα και email επικοινωνίας. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σίγουροι πως πραγματοποιείτε μία αγορά από ένα ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι κάποιο άγνωστο e-shop που είδατε τυχαία στο διαδίκτυο. Παράλληλα, μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα, να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες για τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν ή να λάβετε συμβουλές ως προς το τι να επιλέξετε.

#2 – Ποιος τα κατασκευάζει

Εξίσου σημαντικό όταν αγοράζετε παιδικά παιχνίδια από το διαδίκτυο είναι το να βεβαιωθείτε πως αυτά προέρχονται από αξιόπιστους κατασκευαστές. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε με παιχνίδια χαμηλής ποιότητας, αναξιόπιστα ή ακόμη και επικίνδυνα, καθώς μπορεί να μην πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές κατασκευής. Στην BlablaToys.gr θα βρείτε τα πλέον αξιόπιστα παιδικά παιχνίδια με την εγγύηση κορυφαίων κατασκευαστών όπως AS Company, Carioca, Fisher-Price, και LEGO και έτσι είστε 100% σίγουροι πως τα παιχνίδια που αγοράζετε είναι πλήρως ασφαλή και αξιόπιστα.

#3 – Πολιτική επιστροφών

Σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής ενός ελλαττωματικού παιχνιδιού το e-shop που έχετε επιλέξει για τις αγορές σας; Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να υποβάλλετε πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός προϊόντος. Φανταστείτε να ξοδέψετε χρήματα για την απόκτηση ενός παιχνιδιού, να περιμένετε αρκετές εβδομάδες μέχρι να φτάσει στα χέρια σας από μία χώρα του εξωτερικού όπως η Κίνα ή η Ινδία και μόλις ανοίξετε τη συσκευασία να διαπιστώσετε πως το παιχνίδι σας δεν λειτουργεί, είναι ελλαττωματικό ή ακόμη και κατεστραμμένο. Βεβαιωθείτε πριν προχωρήσετε σε μια αγορά πως έχετε τη δυνατότητα επιστροφής σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς και πως η όλη διαδικασία δεν θα μετατραπεί σε μια επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς και τα παιδιά σας. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε πως στο e-shop της BlablaToys.gr θα βρείτε ενδελεχείς πληροφορίες ως προς την πολιτική επιστροφής προϊόντων και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία μας πάντα πριν την αποστολή ενός παιχνιδιού μεριμνά για τον ποιοτικό έλεγχο του κάθε προϊόντος ώστε να εκμηδενίσει τις πιθανότητες να λάβετε ένα παιδικό παιχνίδι ελλαττωματικό.

Στο e-shop της BlablaToys.gr θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από αξιόπιστα και ποιοτικά παιδικά παιχνίδια, με τη σφραγίδα γνωστών και καταξιωμένων κατασκευαστών του χώρου, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε online σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές απολαμβάνοντας τη σιγουριά και την ασφάλεια που σας προσφέρει η πολυετής παρουσίας μας στον χώρο του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης