Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Παιδικά παιχνίδια: Ιδέες για δώρα για τις γιορτές που πλησιάζουν

Οι γιορτές, μαζί με τις διακοπές, είναι αναμφίβολα οι δύο αγαπημένες περίοδοι των παιδιών. Τα Χριστούγεννα συνδυάζουν και τα δύο, μιας και τα σχολεία κλείνουν ενώ όλοι μπαίνουν στο εορταστικό πνεύμα των ημερών και προσμένουν την αλλαγή του χρόνου. Τα παιδιά ωστόσο δεν ανυπομονούν μόνο για το κλείσιμο των σχολείων και τη μικρή εορταστική ανάπαυλα, αλλά και για τα… πολυπόθητα δώρα που καρτερούν να λάβουν μέσα στις γιορτές.

Στην BlablaToys.gr διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα παιδικών παιχνιδιών, τα οποία αποτελούν ιδανικές προτάσεις για δώρο και αφουγκραζόμενοι την ανυπομονησία των μικρών μας φίλων για την έλευση των Χριστουγέννων ετοιμάσαμε έναν πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε – εγκαίρως – τα κατάλληλα δώρα για τις γιορτές!

#1 – Κάντε τη διαφορά με ένα gadget

Τα gadgets τεχνολογίας έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή των παιδιών. Η σωστή και συνετή χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, του κινητού τηλεφώνου ή μιας video game κονσόλας πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα για κάθε γονέα. Ωστόσο μην ξεχνάτε πως τα παιδιά λατρεύουν τα gadgets και πλέον μπορείτε να τους προσφέρετε ένα κατά τη διάρκεια των εορτών, χωρίς να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μάλιστα το πιο συνετό είναι να προτιμήσετε gadgets που διαθέτουν και χρηστική αξία, όπως για παράδειγμα το φωτιστικό Minecraft Skeleton που θα βρείτε στο eshop μας, το οποίο προσφέρει τον απαραίτητο φωτισμό για ένα παιδικό δωμάτιο ή το γραφείο των μικρών μαθητών, και παράλληλα είναι μοντέρνο και σίγουρα θα «κλέψει» τις εντυπώσεις, μιας και τα Minecraft παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις μέρες μας.

#2 – Περάστε ένα μήνυμα με ένα παζλ

Τα παζλ δεν έχουν εποχή, ωστόσο αποτελούν σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή δώρου για τις γιορτές που πλησιάζουν. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να περάσουν λίγο δημιουργικό χρόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ενώ στην αγορά μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικά παζλ τα οποία όχι απλώς θα ψυχαγωγήσουν το παιδί αλλά θα το βοηθήσουν να αναπτύξει δεξιότητες και να αποκτήσει νέες γνώσεις. Για παράδειγμα στο eshop μας θα βρείτε τη συλλογή εκπαιδευτικών παζλ «Το νησάκι της Γνώσης» τα οποία αποτελούν εξαιρετική επιλογή για μικρά παιδιά που ανακαλύπτουν τον κόσμο, καθώς μέσω αυτών θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις.

#3 – Εντυπωσιάστε με παιχνίδια εξωτερικού χώρου

Τι κι αν είναι χειμώνας, τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου δεν έχουν χάσει τη δημοφιλία τους. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως προσφέρουν ένα επιπλέον κίνητρο για άθληση και επαφή με τη φύση. Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να επιλέξετε ένα παιχνίδι εξωτερικού χώρου όπως για παράδειγμα μια παιδική χαρά, ένα τραμπολίνο ή ένα παιδικό τέρμα που θα βρείτε στο eshop μας, και να δώσετε έναν επιπλέον λόγο στα παιδιά να προτιμήσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και το παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο από τον «εθισμό» στις ψηφιακές οθόνες.

#4 – Επιλέξτε κάτι προσωποποιημένο

Μην ξεχνάτε τους αποδέκτες των δώρων! Πολλές φορές όταν κάνουμε ένα δώρο στα παιδιά επιλέγουμε με βάση τις δικές μας προτιμήσεις και αφήνουμε στην άκρη τις πραγματικές ανάγκες και τα θέλω των τελικών αποδεκτών του δώρου, που δεν είναι άλλοι από τα ίδια τα παιδιά. Ρωτήστε τους μικρούς σας φίλους τι δώρο θα ήθελαν και επιλέξτε κάτι που να ανταποκρίνεται τόσο στις επιθυμίες τους όσο και στις δικές σας δυνατότητες. Στην BlablaToys.gr θα βρείτε άλλωστε μια τεράστια ποικιλία από παιδικά παιχνίδια σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και είναι 100% βέβαιο πως θα μπορέσετε να επιλέξετε το δώρο που θα κάνει τη διαφορά φέτος τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης