Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Παιδικά αυτοκίνητα: Πόσο ασφαλή είναι;

Τα ηλεκτροκίνητα παιδικά αυτοκίνητα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην αγορά των παιδικών παιχνιδιών καθώς ολοένα και περισσότεροι γονείς στρέφονται σε αυτά, για να προσφέρουν διασκέδαση αλλά και εκπαίδευση στα παιδιά τους. Πριν από μερικά χρόνια, ορισμένοι γονείς διατηρούσαν επιφυλάξεις ως προς το εάν έπρεπε να προμηθευτούν ένα παιδικό αυτοκίνητο καθώς και για τον βαθμό ασφάλειας που παρείχαν. Πλέον η εικόνα αυτή έχει ανατραπεί ολικώς, μιας και τα σύγχρονα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα για παιδιά προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, έχουν ενισχυθεί με επιπλέον εφαρμογές και χαρακτηριστικά ενώ προσφέρουν αισθητά πιο βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης.


Στο Blablatoys.gr ειδικευόμαστε στα παιδικά αυτοκίνητα και διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Ωστόσο αυτό στο οποίο θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των ηλεκτροκίνητων οχημάτων μας και για αυτό ετοιμάσαμε έναν σύντομο, αλλά πρακτικό, οδηγό που εξηγεί τους λόγους που τα παιδικά αυτοκίνητα είναι σήμερα πιο ασφαλή από ποτέ.


Ζώνη ασφαλείας


Το πρώτο χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα μοντέρνα παιδικά αυτοκίνητα και τα καθιστά μια ιδανική επιλογή παιχνιδιού για τους μικρούς φίλους είναι αναμφίβολα η ζώνη ασφαλείας. Τα σύγχρονα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας, οι οποίες προστατεύουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της οδήγησης ενώ ταυτόχρονα έχουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα μιας και το παιδί έρχεται σε επαφή με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και μαθαίνει από πολύ μικρή ηλικία το πόσο σημαντική είναι η χρήση της ζώνης. Το Porsche Style 6V για παράδειγμα, είναι ένα 100% ασφαλές ηλεκτροκίνητο όχημα που είναι ενισχυμένο με ζώνη ασφαλείας που διατηρεί σταθερό το παιδί – οδηγό ενώ ταυτόχρονα δεν το πιέζει ούτε εμποδίζει τις κινήσεις του μέσα στο αυτοκίνητο. Μαθαίνοντας τα παιδιά από πολύ μικρά να χρησιμοποιούν τη ζώνη ασφαλείας είναι σίγουρο πως στο μέλλον θα αποκτήσουν οδική συνείδηση και θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν με μεγαλύτερα αποτελεσματικότητα ένα κανονικό όχημα ενηλίκων.


Βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης


Ένας ακόμη παράγοντας που καθιστά ιδιαίτερα ασφαλή τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα είναι και το πόσο έχει εξελιχθεί η εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν. Τα παιδιά παραμένουν ασφαλή και σε σταθερή τροχιά, ενώ χάρη στον προηγμένο εξοπλισμό των σύγχρονων οχημάτων, δεν παρεκκλίνουν της πορείας τους ούτε επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες όπως ανωμαλίες ή κακοτεχνίες στο οδόστρωμα ή αέρα. Το παιδικό αυτοκίνητο, εφόσον χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και πληροί τα σύγχρονα πρότυπα κατασκευής, παραμένει σταθερό και ασφαλές και προσφέρει μια άνετη εμπειρία οδήγησης στα παιδιά – οδηγούς. Το Mini Cooper Style, με bluetooth, είναι ένα τέτοιο ακριβώς όχημα που χάρη στις ρόδες με ενισχυμένο PVC με τις οποίες έχει εξοπλιστεί διατηρεί σταθερή τροχιά, προσφέροντας 100% ασφάλεια στα παιδιά απομακρύνοντας τον κίνδυνο πρόκλησης κάποιου ατυχήματος. Μάλιστα όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με υψηλής αισθητικής και μοντέρνο design, που το καθιστούν τόσο ελκυστικό όσο και ασφαλές για κάθε παιδί.


Άμεση ακινητοποίηση


Τα σύγχρονα φρένα που επιτρέπουν σε ένα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί άμεσα είναι ένας ακόμη παράγοντας που τα καθιστούν τόσο ασφαλή. Το όχημα σταματάει ανά πάσα στιγμή και μάλιστα ακαριαία, κάτι που επιτρέπει την άμεση αντίδραση σε κάθε εμπόδιο ή ανάγκη που προκύψει.


Στο Blablatoys.gr θα βρείτε τα πλέον αξιόπιστα και ασφαλή ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που καθιστούν ένα όχημα ποιοτικό, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σας στυλ και να προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά σας!

Διαβάστε επίσης