Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Παιχνίδια για πάρτι: Πως να κάνετε έξυπνες αγορές

Τα παιδικά πάρτι ενθουσιάζουν πάντα τα παιδιά, που ανυπομονούν πως και πως να συναντήσουν τους φίλους τους και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής εξαντλήσεως. Ωστόσο δεν παύουν να αποτελούν και έναν «πονοκέφαλο» για τους… διοργανωτές, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς. Η κατάλληλη προετοιμασία μπορεί να βοηθήσει τους γονείς να διοργανώσουν ένα πραγματικά αξέχαστο και μοναδικό παιδικό πάρτι, που θα απολαύσουν τα παιδιά, χωρίς οι ίδιοι να ταλαιπωρηθούν και χωρίς φυσικά να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη.

Στην BlablaToys.gr διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από είδη πάρτι, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης και μπορούν να αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως. Παράλληλα, ετοιμάσαμε και έναν πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε σωστά για το παιδικό πάρτι που διοργανώνετε και φυσικά να προβείτε σε έξυπνες αγορές!

#1 – Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις 

Μην περιμένετε τελευταία στιγμή για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα διακοσμητικά είδη για το παιδικό πάρτι που διοργανώνετε. Κινηθείτε έξυπνα και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και τις εκπτωτικές περιόδους. Η Black Friday είναι σίγουρα μια ιδανική εποχή για να προμηθευτείτε είδη πάρτι τα οποία προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Το ίδιο ισχύει για κάθε άλλη εκπτωτική περίοδο μέσα στον χρόνο. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις ειδικές προσφορές και ασυναγώνιστες εκπτώσεις που «τρέχουμε», ώστε να γεμίζετε ανά πάσα στιγμή το ψηφιακό καλάθι σας με είδη πάρτι στις πιο συμφέρουσες τιμές. Πρόκειται άλλωστε για προϊόντα τα οποία δεν αλλοιώνονται και μπορείτε να αποθηκεύσετε συσκευασμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά χρηματικά ποσά.

#2 – Επενδύστε στα διακοσμητικά

Για να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σίγουρα δεν χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αντιθέτως το μόνο που πραγματικά θα χρειαστείτε είναι να επιστρατεύσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Μια έξυπνη αγορά είναι οι διακοσμητικές γιρλάντες και αυτό γιατί εκτός από άκρως οικονομικές, μπορούν να αξιοποιηθούν σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα η γιρλάντα με σημαιάκια φλαμίνγκο που θα βρείτε στο eshop μας μπορεί κάλλιστα να επιστρατευτεί για τη διακόσμηση ενός παιδικού πάρτι (ειδικά αν η θεματική του έχει να κάνει με τη φύση και τα ζώα) και συνάμα να αποθηκευτεί και να επαναχρησιμοποιηθεί και σε κάποια συνάθροιση ενηλίκων ή ένα πάρτι γενεθλίων.

#3 – Συμπεριλάβετε τα παιδιά

Όταν πραγματοποιείτε αγορές για ένα παιδικό πάρτι ίσως η πιο έξυπνη κίνηση που μπορείτε να κάνετε – η οποία θα σας βοηθήσει να αποφύγετε άσκοπες δαπάνες – είναι το να συμπεριλάβετε στην όλη διαδικασία και τα ίδια τα παιδιά. Είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε διακοσμητικά και είδη πάρτι που δεν θα ικανοποιήσουν στο τέλος τα παιδιά σας και στη συνέχεια να αναγκαστείτε να προβείτε σε νέες αγορές. Τι πιο συνετό λοιπόν από το να ζητήσετε εξ’ αρχής τη συγκατάθεσή τους για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε. Με τον τρόπο αυτό και τα παιδιά θα είναι ικανοποιημένα από τις τελικές αγορές και εσείς θα είστε 100% σίγουροι πως δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε κάποια αγορά ή πως έχετε προβεί σε άσκοπα έξοδα.

Στην BlablaToys.gr θα βρείτε μια σειρά από είδη πάρτι τα οποία μπορείτε να επιστρατεύσετε προκειμένου να δημιουργήσετε μια μοναδική και συνάμα παραμυθένια ατμόσφαιρα και να ικανοποιήσετε σίγουρα τα παιδιά σας, προσφέροντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία διακόσμησης.

Διαβάστε επίσης