Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Ιδανική εποχή η Άνοιξη για ένα ηλεκτροκίνητο αμάξι

Ιδανική εποχή η Άνοιξη για ένα ηλεκτροκίνητο αμάξι

Μία εποχή ιδανική για παιχνίδι και δραστηριότητες στη φύση είναι αναμφίβολα η Άνοιξη. Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε συνδυασμό με το γενικά ήπιο κλίμα που χαρακτηρίζει αυτή την εποχή, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι καθιστώντας την Άνοιξη μία από τις αγαπημένες περιόδους του έτους για τα παιδιά. Μία μικρή εξόρμηση στη φύση, μία εκδρομή ή απλά μία βόλτα στην παιδική χαρά και το πάρκο, αρκούν για να κάνουν ένα παιδί χαρούμενο, προσφέροντας του μερικές στιγμές ξέγνοιαστου παιχνιδιού και απόλυτης διασκέδασης. Από την Άνοιξη δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν και τα παιδικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τα οποία έχουν την τιμητική τους μία τέτοια εποχή, με ολοένα και περισσότερους γονείς να στρέφονται προς την αγορά τους.

Στο BlaBlaToys.gr διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα από τα πιο μοντέρνα, αξιόπιστα και ποιοτικά παιδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα και ετοιμάσαμε έναν σύντομο οδηγό με όλα τα πλεονεκτήματα που τα καθιστούν ιδανική επιλογή για την Άνοιξη.

Συνδυάστε φύση με παιχνίδι

Ένα παιδικό ηλεκτροκίνητο αμάξι πάει [κυριολεκτικά] παντού! Την Άνοιξη λοιπόν που ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η φύση σας προσκαλεί για εξορμήσεις, ένα ηλεκτροκίνητο όχημα μπορεί να μετατραπεί στον «καλύτερο φίλο» του παιδιού σας. Μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα σε κάποιον εξωτερικό χώρο και υπό την επιτήρησή σας το παιδί σας να απολαύσει τις βόλτες του και να αξιοποιήσει στο έπακρο όλες τις λειτουργίες που διαθέτει ένα παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Συνεπώς το παιδικό όχημα που αγοράσατε ενδεχομένως τα Χριστούγεννα, τώρα ήρθε η ώρα να το «κυκλοφορήσετε» έξω, απολαμβάνοντας τις καλές καιρικές συνθήκες. Εάν πάλι σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ηλεκτροκίνητο όχημα, η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να προμηθευτείτε ένα μοντέλο όπως το Mercedes Gt Style, που θα βρείτε στο e-shop μας, το οποίο διαθέτει μία αυτονομία μπαταρίας που αγγίζει τα 60 λεπτά και έτσι μπορεί το παιδί σας να απολαύσει ξέγνοιαστα μία βόλτα στην παιδική χαρά ή ακόμη και στην πιλοτή της οικοδομής σας. Σε κάθε περίπτωση εάν ψάχνετε μία δραστηριότητα ιδανική για παιδιά, που θα τους δώσει κίνητρο να βγουν μία βόλτα έξω και να παίξουν, τότε σίγουρα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα αποτελούν μονόδρομο.

Αλλάξτε διάθεση

Η επαφή με τη φύση και το παιχνίδι σε εξωτερικό χώρο δεν έχουν ευεργετικές ιδιότητες μόνο για τη σωματική υγεία των παιδιών μας, αλλά και για την ψυχική. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως όλες οι σύγχρονες έρευνες συγκλίνουν στο γεγονός πως όσα παιδιά μεγαλώνουν κοντά στη φύση και έρχονται σε επαφή με αντίστοιχες δραστηριότητες στην ύπαιθρο, παρουσιάζουν μειωμένο κίνδυνο κατά 55% ανάπτυξης ψυχικών διαταραχών κατά την ενηλικίωσή τους. Οι εξορμήσεις στη φύση άλλωστε μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας αναζωογονούν. Είναι γεγονός ωστόσο πως αρκετά παιδία δυσκολεύονται στο να βρουν κάποιο κίνητρο που θα πυροδοτήσει το ενδιαφέρον τους για αντίστοιχες εξορμήσεις και προτιμούν – πλέον – να περνούν περισσότερο χρόνο μέσα, συνήθως μπροστά σε κάποια οθόνη.

Η Άνοιξη ωστόσο προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες που χρειαζόμαστε για να «ξεσκουριάσουμε», να βγούμε έξω και να παίξουμε με τα παιδιά μας. Τα παιδικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα έρχονται για να καλύψουν αυτό ακριβώς το κενό και να δώσουν ένα σοβαρό κίνητρο σε κάθε παιδί να βγει στη φύση και να παίξει, μόνο ή παρέα με τους φίλους του. Μοντέλα όπως το Mini Coοper Style χαρακτηρίζονται άλλωστε από μεγάλη ανθεκτικότητα και ασφάλεια, και τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν μία βόλτα στο πάρκο χωρίς φόβο. Το εν λόγω παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο για παράδειγμα διαθέτει ψηφιακό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ώστε να ακινητοποιείται εγκαίρως το αυτοκίνητο μειώνοντας στο μηδέν τις πιθανότητες πρόκλησης κάποιου ατυχήματος ακόμη και σε εξωτερικό χώρο.

Τα παιδικά ηλεκτροκίνητα αμάξια που θα βρείτε στο BlaBlaToys.gr είναι ιδανικά για ξέγνοιαστες βόλτες στο πάρκο και στη φύση και σας προσφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό κίνητρο στα παιδιά να βγουν έξω, να παίξουν και να απολαύσουν την Άνοιξη.

Διαβάστε επίσης