Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Έξυπνα tips για να διοργανώσετε το καλύτερο Halloween πάρτι

Μπορεί το Halloween να μην ήταν τόσο γνωστό στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, σήμερα ωστόσο έχει το δικό του φανατικό κοινό και χιλιάδες είναι αυτοί που το γιορτάζουν διοργανώνοντας πάρτι και διασκεδάζοντας με φίλους και γνωστούς. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται φυσικά και τα παιδιά, τα οποία λατρεύουν το Halloween και δεν χάνουν ευκαιρία να μασκαρευτούν και να επιδοθούν σε ένα παιχνίδι μέχρι τελικής εξαντλήσεως.

Στην BlablaToys.gr αντιλαμβανόμενοι αυτή την αυξημένη δημοτικότητα που αποκτά χρόνο με τον χρόνο του Halloween, διαθέτουμε μια ειδική κατηγορία με αντίστοιχα είδη, και ετοιμάσαμε ένα πρακτικό οδηγό με έξυπνες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διοργανώσετε ένα αξέχαστο Halloween πάρτι! 

1ο tip – Δώστε ένα θέμα

Ξεκινώντας, αυτό που θα χρειαστεί το πάρτι σας είναι ένα συγκεκριμένο θέμα. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχετε αρχικά μια αρμονία ως προς τις στολές και τις εμφανίσεις των καλεσμένων, ενώ μπορείτε να υποστηρίξετε μια σειρά από αντίστοιχες δραστηριότητες, που θα απογειώσουν τη διάθεση. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε ως θέμα τα «θρίλερ» και να ζητήσετε από τους καλεσμένους του πάρτι σας να ντυθούν αναλόγως. Δεν χρειάζεται φυσικά να στραφούν στην αγορά ολόκληρης στολής, αρκεί κάποιο αξεσουάρ που θα ανταποκρίνεται ωστόσο στο θέμα του πάρτι. Η στέκα με πριόνι και αίματα που θα βρείτε στο eshop μας είναι μια τέτοια επιλογή και μάλιστα άκρως οικονομική, η οποία αναμφίβολα δεν περνάει ωστόσο απαρατήρητη. Ο τρόμος είναι γενικά ένα στοιχείο που κυριαρχεί στα Halloween πάρτι, οπότε μπορείτε να στραφείτε σε μια αντίστοιχη θεματολογία. 

2ο tip – Εμπλουτίστε με διακοσμητικά

Για να δημιουργήσετε ωστόσο την ιδανική ατμόσφαιρα και ένα πάρτι που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο στους καλεσμένους σας θα πρέπει σίγουρα να επιστρατεύσετε και τα αντίστοιχα διακοσμητικά. Πάλι ωστόσο δεν χρειάζεται ούτε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, ούτε να υπερφορτώσετε τον χώρο σας. Φροντίστε ωστόσο να τοποθετήσετε διακοσμητικές γιρλάντες, να προμηθευτείτε πιάτα και ποτήρια μιας χρήσης στην ίδια θεματολογία και να φτιάξετε προσκλήσεις που επίσης θα βρίσκονται σε αρμονία με το θέμα του πάρτι σας. Από ένα Halloween πάρτι τρόμου δεν μπορεί για παράδειγμα να απουσιάζει η γιρλάντα με κλόουν τρόμου που θα βρείτε στο eshop μας, την οποία θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας και θα σπεύσουν να την αξιοποιήσουν ως φόντο στις φωτογραφίες και τα βίντεο τους.

3ο tip – Σκαρφιστείτε παιχνίδια

Εκτός από τα διακοσμητικά και την καλή διάθεση, ένα Halloween πάρτι χρειάζεται σίγουρα και αρκετό παιχνίδι. Μάλιστα, μπορείτε να σκαρφιστείτε δικά σας παιχνίδια, με προτεραιότητα σε αυτά που ενέχουν και στο στοιχείο του τρόμου μέσα τους. Από το πιο απλό κυνηγητό στο σκοτάδι μέχρι το κατ’ εξοχήν παραδοσιακό παιχνίδι του Halloween, το trick-or-treating, πρόκειται για επιλογές που σίγουρα αξίζει να προσθέσετε στο πάρτι σας, και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας.

Για να διοργανώσετε άλλωστε ένα πραγματικά αξέχαστο Halloween πάρτι δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μια περιουσία. Αρκεί να επισκεφθείτε το BlablaToys.gr και να ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα από είδη Halloween σε άκρως προσιτές τιμές, τα οποία θα πυροδοτήσουν τη φαντασία σας και θα θέσουν τις βάσεις για ένα πάρτι γεμάτο κέφι, διασκέδαση και απόλυτο… τρόμο!

Διαβάστε επίσης