Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Είναι τα μεταχειρισμένα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ασφαλή;

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή δώρου που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας, προσφέροντάς τους μερικές στιγμές απόλυτης διασκέδασης και παιχνιδιού. Στο εμπόριο μπορεί κανείς να βρει πλέον ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και να επιλέξει το μοντέλο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και στο γούστο του. Ωστόσο δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που στην προσπάθεια τους να εξοικονομήσουν μερικά χρήματα καταφεύγουν στη λύση των μεταχειρισμένων. Πρόκειται για ηλεκτροκίνητα οχήματα τα οποία έχουν ήδη αγοραστεί και χρησιμοποιηθεί από άλλους είτε και για αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν για ένα διάστημα σε κάποια έκθεση – βιτρίνα ή απλώς για ελαττωματικά οχήματα τα οποία οι επαγγελματίες που τα πωλούν τα διαθέτουν πλέον σε χαμηλότερη τιμή.

Το ερώτημα ωστόσο που καλείται να απαντήσει κανείς είναι το κατά πόσο τα μεταχειρισμένα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι ασφαλή καθώς και το εάν αποτελούν μία έξυπνη επιλογή ή οδηγούν τους καταναλωτές στο να χάσουν τα χρήματά τους. Στην BlaBlaToys.gr δημιουργήσαμε έναν πρακτικό οδηγό που δίνει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Ποιος τα πουλάει;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναλογιστεί ένας καταναλωτής πριν αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο είναι το ποιος το διαθέτει προς πώληση; Πρόκειται για μία τυχαία αγγελία που είδατε στα social media; Κάποιον γνωστό σας που αγόρασε πριν μερικά χρόνια ένα ηλεκτροκίνητο και τώρα που τα παιδιά του μεγάλωσαν θέλει να το «ξεφορτωθεί» ή κάποιον επαγγελματία που εμπορεύεται και μεταχειρισμένα; Όσο πιο αξιόπιστος είναι ο πωλητής τόσο πιο ασφαλή είναι και τα μεταχειρισμένα οχήματα που διαθέτει. Μία τυχαία αγγελία μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους ή ακόμη και να αποτελεί απάτη και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ακολούθως ένα μεταχειρισμένο που αγοράζουμε από άλλον καταναλωτή μπορεί επίσης να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, λόγω αμέλειας ή μη σωστής συντήρησης, με αποτέλεσμα να μας εγκαταλείψει πολύ γρήγορα.

Αντιθέτως ωστόσο επιλέγοντας να αγοράσουμε μεταχειρισμένα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα από επαγγελματίες όπως η BlaBlaToys.gr, είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι πως κάνουμε την πιο ορθή επιλογή. Πρόκειται για μεταχειρισμένα τα οποία έχουν ελεγχθεί από ειδικούς και διατίθενται προς πώληση με σαφείς αναφορά σε όλα τα ελαττώματα που φέρουν.

Υπάρχει πρόβλημα;

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να αναρωτηθείτε πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός μεταχειρισμένου ηλεκτροκίνητου είναι το εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο όχημα. Πρόκειται για μεταχειρισμένο που το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος επί σειρά ετών, παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και προσπαθεί να «κερδίσει» ό,τι μπορεί απ’ αυτό; Πρόκειται για μία ελλαττωματικό αυτοκίνητο το οποίο διατίθεται σε συμφέρουσα τιμή; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει σίγουρα να μας απασχολήσουν πριν προχωρήσουμε σε μία αντίστοιχη αγορά. Στην BlaBlaToys.gr διαθέτουμε ειδική κατηγορία με μεταχειρισμένα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και μηχανές, όπου υπάρχει εκτενής αναφορά στο πρόβλημα που παρουσιάζουν και το οποίο οδηγεί στη διάθεσή τους με χαμηλότερη τιμή. Το μεταχειρισμένο Mercedes Benz C63s που μπορεί κανείς να αγοράσει κατά 85 ευρώ φθηνότερα από το e-shop μας για παράδειγμα, φέρει απλώς μερικές μικρές γρατζουνιές περιφερειακά οι οποίες εντοπίστηκαν εγκαίρως από το τεχνικό μας τμήμα και έτσι κάποιος καταναλωτής που αναζητά μια πιο οικονομική λύση, χωρίς αυτή να υστερεί στο κομμάτι της ασφάλειας, των προδιαγραφών και της διασκέδασης, τέτοιου είδους μοντέλα αποτελούν μονόδρομο.

Στην BlaBlaToys.gr θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από αντίστοιχα μεταχειρισμένα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο, τις ανάγκες και την τσέπη σας, παραμένοντας ασφαλείς και προχωρώντας σε μία έξυπνη αγορά που δεν εγκυμονεί κινδύνους.

Διαβάστε επίσης