Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

5 παιδικά παιχνίδια για τις καλοκαιρινές διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι συνώνυμο της ξεκούρασης, της χαλάρωσης αλλά και του παιχνιδιού. Είτε πρόκειται για πολυήμερες διακοπές είτε για μικρές εξορμήσεις λίγων ημερών, το παιχνίδι έχει σίγουρα την τιμητική του. Πρόκειται άλλωστε για μία εποχή που τα μικρά παιδιά αναμένουν με μεγάλη προσμονή, καθώς κάνουν ένα διάλλειμα από τη σχολική ρουτίνα ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Στην BlaBlaToys.gr ετοιμάσαμε έναν πρακτικό οδηγό με 5 παιδικά παιχνίδια που δεν πρέπει να απουσιάζουν από τις βαλίτσες σας φέτος και τα οποία θα ψυχαγωγήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών.

  1. Επιτραπέζια

Οι καλοκαιρινές διακοπές τις περισσότερες φορές περιλαμβάνουν ένα πολύωρο ταξίδι, το οποίο μπορεί να είναι κουραστικό. Σίγουρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πρέπει να μεριμνήσετε ώστε τα παιδιά να είναι απασχολημένα, ώστε η μετάβαση από και προς τον προορισμό σας να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Επιλέξτε ένα επιτραπέζιο τσέπης για το ταξίδι σας, όπως για παράδειγμα το αγαπημένο UNO των μικρών παιδιών, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε junior εκδοχή και έκδοση τσέπης προσφέροντας ένα πρακτικό και εύκολο τρόπο ψυχαγωγίας στα παιδιά.

  1. Φουσκωτή πισίνα

Είτε επιλέξετε έναν προορισμό με θάλασσα για τις διακοπές σας είτε κάποιον ορεινό προορισμό μία φουσκωτή πισίνα δεν πρέπει να απουσιάζει από τις αποσκευές σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επισκέπτεστε κάθε μέρα τη θάλασσα ή εάν δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή, η πολύχρωμη φουσκωτή πισίνα bestway είναι σίγουρο ότι θα σας λύσει τα χέρια, καθώς μέσα σε αυτή οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις βουτιές τους, όπου και εάν βρίσκεστε.

  1. Στρώμα θαλάσσης

Μην περιμένετε τελευταία στιγμή για να ψάχνετε μανιωδώς ένα στρώμα θαλάσσης. Τα παιδιά τα λατρεύουν και σίγουρα τα επιζητούν διακαώς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Προμηθευτείτε εγκαίρως ένα στρώμα θαλάσσης με τα σχέδια της αρεσκείας των παιδιών σας και φροντίστε ώστε αυτό να διαθέτει την κατάλληλη αξιοπιστία και ασφάλεια που χρειάζεται ένα παιδί για να απολαύσει το μπάνιο του. Το στρώμα θαλάσσης μπορεί να αξιοποιηθεί για μερικές στιγμές απόλυτης διασκέδασης και παιχνιδιού στην πισίνα ενός ξενοδοχείου.

  1. Παιδικό πατίνι

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα παιδικά πατίνια είναι ότι μεταφέρονται εύκολα και μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το καλοκαίρι είναι άλλωστε μία εποχή που τα παιδιά «τρελαίνονται» να απολαμβάνουν βόλτες σε εξωτερικούς χώρους. Με ένα πατίνι μπορούν να εξερευνήσουν ένα προορισμό, γρήγορα και εύκολα και μπορείτε να ξεναγηθείτε σε ένα μέρος χωρίς τα παιδιά σας που σας συνοδεύουν να κουράζονται ή να παραπονιούνται ότι βαρέθηκαν. Το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουν τη βόλτα τους.

  1. Φουσκωτή βάρκα

Από τις καλοκαιρινές αποσκευές σας δεν πρέπει να απουσιάζει ούτε η φουσκωτή βάρκα η οποία επίσης θα προσφέρει μερικές στιγμές παιχνιδιού για εσάς και τα παιδιά σας. Η φουσκωτή βάρκα bestway kondor για παράδειγμα που θα βρείτε στο e-shop μας διαθέτει άνετο εσωτερικό δάπεδο και υποδοχή για κουπιά, και αποτελεί ένα παιχνίδι που δύσκολα θα βαρεθούν τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μάλιστα μπορείτε να παίξετε μαζί τους στη θάλασσα χρησιμοποιώντας τη βάρκα και να περάσετε παραγωγικά τον χρόνο, διασκεδάζοντας μαζί με τα παιδιά σας.

Στην BlaBlaToys.gr θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από καλοκαιρινά παιδικά παιχνίδια τα οποία μπορείτε να πάρετε μαζί στις διακοπές σας για να διασκεδάσουν τόσο τα παιδιά σας όσο φυσικά και εσείς οι ίδιοι.

Διαβάστε επίσης