Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

4 tips για ένα αξέχαστο αποκριάτικο πάρτι

Αποκριές σημαίνει διασκέδαση μέχρι τελικής εξαντλήσεως, χορός, ποτό, μασκαρέματα και φυσικά πάρτι! Τα αποκριάτικα πάρτι είναι άλλωστε από τα πλέον διαδεδομένα, καθώς οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν τη στολή της αρεσκείας τους, να υποδυθούν έναν ρόλο και να διασκεδάσουν, με το γέλιο να ρέει άφθονο. Για να διοργανώσει κανείς ωστόσο ένα αποκριάτικο πάρτι δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, ούτε φυσικά πολλά χρήματα. Αυτό που αρκεί είναι η καλή διάθεση, η φαντασία και η ευρηματικότητα.

Στην BlablaToys.gr όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος, έχουμε εμπλουτίσει το eshop μας με δεκάδες αποκριάτικα είδη, άκρως μοντέρνα και ελκυστικά. Συγκεντρώσαμε ωστόσο και 4 χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να διοργανώσετε το τέλειο αποκριάτικο πάρτι, που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο.

#1 – Επενδύσετε στη θεματική

Τα αποκριάτικα πάρτι για να έχουν πραγματική επιτυχία θα πρέπει σίγουρα να είναι θεματικά. Με τον τρόπο αυτό θα βάλετε τους καλεσμένους σας στη διαδικασία να προετοιμαστούν αποκλειστικά για το δικό σας πάρτι, ενώ θα τους ωθήσετε στο να αφιερώσουν χρόνο και να επιστρατεύσουν φαντασία και δημιουργικότητα. Όσο περισσότερο ασχοληθούν με το πάρτι σας, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να το θυμούνται για μια ζωή! Θέστε εξ’ αρχής μια συγκεκριμένη θεματική και ζητήστε από τους καλεσμένους σας να επιλέξουν αντίστοιχες στολές ή να αυτοσχεδιάσουν με δικά τους υλικά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα επίκαιρο, όπως για παράδειγμα η σειρά Wednesday του Netflix, που κάνει θραύση, και να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να υποδυθούν ρόλο από την περίφημη Οικογένεια Άνταμς.

#2 – Εμπλουτίστε με διακοσμητικά

Δημιουργήστε μια ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί το πάρτι, που θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τη θεματική σας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να επιλέξετε τα αντίστοιχα αποκριάτικα διακοσμητικά, όπως γιρλάντες, ποτήρια, πιάτα και χαρτοπετσέτες που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε το κέφι και φυσικά να βάλετε τους καλεσμένους σας γρήγορα και εύκολα στο κλίμα του πάρτι. Δεν χρειάζεται βέβαια να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα πολύχρωμες γιρλάντες, όπως αυτές που θα βρείτε στο eshop μας, που μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε κάθε θεματικό πάρτι και το κόστος απόκτησής τους είναι ιδιαίτερα προσιτό.

#3 – Προετοιμάστε δραστηριότητες

Πάρτι χωρίς παιχνίδια δεν είναι πάρτι. Ακόμη και εάν πρόκειται για αποκριάτικο πάρτι ενηλίκων οι δραστηριότητες δεν πρέπει να απουσιάζουν. Προετοιμάστε ορισμένα θεματικά και ομαδικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε παρέα με τους καλεσμένους σας, ώστε να διατηρήσετε τη φλόγα του πάρτι αναμμένη. Μπορείτε επίσης να σκαρφιστείτε και δικά σας παιχνίδια, τα οποία νιώθετε ότι ταιριάζουν καλύτερα στην παρέα σας ή να προχωρήσετε στην παραλλαγή κάποιου κλασσικού παιχνιδιού προκειμένου αυτό να βρίσκεται σε αρμονία με τη θεματολογία του πάρτι σας.

#4 – Δώστε λόγο στους καλεσμένους

Συμπεριλάβετε και τους καλεσμένους σας στη διοργάνωση του πάρτι, δίνοντας τους έναν πιο ενεργό ρόλο. Μπορείτε για παράδειγμα να ζητήσετε εξ’ αρχής να σας καταθέσουν προτάσεις για το πως θα ήθελαν να γίνει το αποκριάτικο πάρτι, ή να τους αναθέσετε κάποιον ρόλο όπως για παράδειγμα του υπεύθυνου για τη μουσική ή του αρμόδιου για τα ποτά και τα σνακς. Με τον τρόπο αυτό θα τους βοηθήσετε να μπουν πιο ενεργά στο κλίμα του πάρτι και φυσικά η όλη εμπειρία να τους μείνει αξέχαστη.

Στην BlablaToys.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διοργανώσετε το τέλειο αποκριάτικο πάρτι, χωρίς φυσικά να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία αποκριάτικων ειδών που θα βρείτε στο κατάστημά μας.

Διαβάστε επίσης