Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

4 παιχνίδια που ξετρελαίνουν τα παιδιά τον χειμώνα

Η επιστροφή του χειμώνα και το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών, των στιγμών ξεγνοιασιάς και του ατελείωτου παιχνιδιού έφτασε. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως τα παιδιά σταματούν το παιχνίδι ή πως δεν υπάρχουν δραστηριότητες στις οποίες να βρίσκουν ενδιαφέρον, πέραν των σχολικών υποχρεώσουν τους. Αντίθετα μάλιστα, υπάρχουν παιχνίδια που διαθέτουν μία πιο «χειμερινή» διάθεση και τα οποία ξετρελαίνουν τα παιδιά, που απολαμβάνουν να παίζουν μέσα στο σπίτι με φίλους ή και με τα αδέλφια τους.

Στην BlablaToys.gr διαθέτουμε μια πραγματικά ατελείωτη γκάμα από παιδικά παιχνίδια, παντός καιρού, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς μικρούς μας φίλους. Ετοιμάσαμε ωστόσο έναν οδηγό με 4 εξ’ αυτών, τα οποία λατρεύουν τα παιδιά την περίοδο του χειμώνα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να κάνετε έξυπνες αγορές δώρων.

  1. Μουσικά όργανα

Τα παιδιά λατρεύουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα μουσικά όργανα είναι ένα είδος παιδικού παιχνιδιού που τον χειμώνα έχει την τιμητική του. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ένα μουσικό όργανο ακόμη και όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι, χωρίς τους φίλους τους, και έτσι να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Η φυσαρμόνικα Globo αλλά και η ξύλινη φλογέρα Bontempi που θα βρείτε στο eshop μας αποτελούν δύο εξαιρετικά δημοφιλή μουσικά όργανα, που ξετρελαίνουν πάντα τα παιδιά. Από τη μια η φυσαρμόνικα είναι αρκετά εύκολο να μάθει ένα παιδί να τη χειρίζεται, ακόμη και σε μικρή ηλικία, ενώ από την άλλη η ξύλινη φλογέρα είναι ένα κλασικό μουσικό όργανο που βοηθάει τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήμα στον κόσμο της μουσικής.

  1. Τα θρυλικά LEGO

Αναμφίβολα τα LEGO έχουν «μεγαλώσει» γενιές και γενιές. Σήμερα ωστόσο είναι πιο δημοφιλή από ποτέ και σε αυτό καθοριστικό ρόλο έχει διαδραματίσει ο εκσυγχρονισμός της εταιρίας LEGO η οποία έχει μπει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο. Τα μικρά παιδιά ανακαλύπτουν από πολύ μικρά τον φανταστικό και άκρως δημιουργικό κόσμο των LEGO ενώ πρόκειται για παιχνίδια με τα οποία μπορεί ένα παιδί να περάσει παραγωγικά την ώρα του, μέσα στο σπίτι στον ελεύθερο του χρόνο τον χειμώνα. Παιχνίδια LEGO όπως το Wolverine Mech Armor και το Iron Man Mech Armor ξετρελαίνουν ακόμη περισσότερο τα μικρά παιδιά, καθώς εκτός από τα αγαπημένα τους δημιουργικά τουβλάκια συνδυάζουν και τους ήρωες της Marvel, που επίσης είναι εξαιρετικά δημοφιλείς αυτή την εποχή.

  1. Οι αγαπημένες φιγούρες δράσεις

Σε ένα κόσμο που τα video games κυριαρχούν, τα παιδιά αναζητούν απεγνωσμένα λίγη δράση όταν επιλέγουν τα παιχνίδια τους. Τι καλύτερο λοιπόν από τις φιγούρες δράσεις οι οποίες συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την υψηλή ποιότητα και αποτελούν ένα παιδικό παιχνίδι με διαχρονικότητα, που πρακτικά δεν φεύγει ποτέ από τη «μόδα». Οι φιγούρες δράσεις μεταφέρονται εύκολα και έτσι μπορούν τα παιδιά σας να τις παίρνουν μαζί τους κατά τη διάρκεια των χειμερινών εξορμήσεών σας ή απλά όταν μεταβαίνουν σε φιλικά σπίτια για να παίξουν με τους φίλους τους.

  1. Τα διαχρονικά Playmobil

Είναι διαχρονικά, πρακτικά, δημιουργικά και τα παιδιά τα λατρεύουν. Ο λόγος φυσικά για τα Playmobil, που αποτελούν μια αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών την περίοδο του χειμώνα. Πρόκειται για παιδικά παιχνίδια που επίσης μεταφέρονται με μεγάλη ευκολία, ενώ στο εμπόριο μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη γκάμα από σύγχρονες φιγούρες, οι οποίες διαρκώς εξελίσσονται, και έτσι τα παιδιά ανακαλύπτουν συνεχώς νέες περιπέτειες των αγαπημένων τους Playmobil.

Στην BlablaToys.gr θα βρείτε τα πιο αξιόπιστα και άκρως ποιοτικά παιδικά παιχνίδια που χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε πιο διασκεδαστικό τον χειμώνα για τα παιδιά σας, και μάλιστα στις πιο συμφέρουσες και προσιτές τιμές της αγοράς.

Διαβάστε επίσης