Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

3 πράγματα που κάνουν μια σχολική τσάντα αξιόπιστη

Η επιστροφή στα θρανία αποτελεί κάθε χρόνο έναν «πονοκέφαλο» για μαθητές και γονείς, με τους πρώτους να προσπαθούν να προσαρμοστούν στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα και τους δεύτερους να καλούνται να οργανωθούν προκειμένου να αποκτήσουν τα πιο αξιόπιστα σχολικά εφόδια, τα οποία θα ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις όλης της χρονιάς. Ανάμεσα σε αυτά φιγουράρει φυσικά και η σχολική τσάντα, η επιλογή της οποίας είναι πάντα μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση. Από τη μια οι μαθητές αναζητούν μια τσάντα που να ανταποκρίνεται στο προσωπικό τους γούστο και στυλ και από την άλλη οι γονείς δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ποιότητα.

Στην BlablaToys.gr διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από τις πλέον αξιόπιστες σχολικές τσάντες που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς μαθητές και γονείς, και ετοιμάσαμε έναν πρακτικό οδηγό με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν μια τσάντα ποιοτική και την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες που υστερούν σε ανθεκτικότητα και χρηστικότητα.

Ανθεκτικότητα

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται μια σχολική τσάντα για να είναι αξιόπιστη είναι το να χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα. Δώστε βάση στην ποιότητα του φερμουάρ αλλά και τις ραφές της. Αν εντοπίσετε τυχόν κακοτεχνίες δια γυμνού οφθαλμού, τότε σίγουρα πρόκειται για μια τσάντα που δεν πρέπει να εμπιστευτείτε. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ένας μαθητής θα κάνει διαρκή χρήση της τσάντας και του φερμουάρ και σίγουρα δεν θέλετε να σας εγκαταλείψει νωρίς. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να θέτετε ως προτεραιότητα την απόκτηση μιας σχολικής τσάντας που φέρει την υπογραφή ενός αξιόπιστου κατασκευαστή. Το σακίδιο Polo για παράδειγμα που θα βρείτε σε διάφορες αποχρώσεις στο eshop μας, διαθέτει φερμουάρ υψηλών προδιαγραφών, το οποίο δεν φθείρεται εύκολα ούτε καταστρέφεται, ενώ παράλληλα πρόκειται για μια σχολική τσάντα που χαρακτηρίζεται από εργονομία και άνεση.

Υφή

Για να είναι αξιόπιστο ένα σχολικό σακίδιο πρέπει να έχει κατασκευαστή με τη χρήση ποιοτικών υφασμάτων και υλικών. Δώστε βάση συνεπώς στην υφή. Αν πρόκειται για μια τσάντα που από την πρώτη στιγμή που την αγγίζει κανείς αντιλαμβάνεται την ποιότητα της, τότε σίγουρα μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Για αυτό είναι σημαντικό ακόμη και όταν επιλέγετε να αγοράσετε σχολικές τσάντες online, το πιο συνετό είναι να προτιμάτε eshop που διαθέτουν και φυσικά καταστήματα, τα οποία μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε, αλλά ακόμη και εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την επιλογή σας να έχετε τη δυνατότητα κάποιας αντικατάστασης. Αποφύγετε τυχόν απρόσωπα και άγνωστης προέλευσης eshop, τα οποία μπορεί να προσπαθούν να σας δελεάσουν με κάποια προσφορά, ωστόσο όταν παραλάβετε το προϊόν είναι πολύ πιθανό να απέχει αισθητά απ’ αυτό που σας είχαν υποσχεθεί και να μην έχετε τη δυνατότητα επιστροφής.

Στυλ

Η σχολική τσάντα είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ για κάθε μαθητή. Φροντίστε ώστε να δώσετε μεγάλη βαρύτητα και στο στυλ της, ώστε να αντικατοπτρίζει το γούστο και την προσωπικότητα του μαθητή που θα τη χρησιμοποιεί, καθώς έτσι θα τη φροντίζει και θα την προσέχει περισσότερο. Μια μοντέρνα τσάντα άλλωστε υποδηλώνει και αξιοπιστία καθώς δείχνει πως ο κατασκευαστής έχει αφιερώσει χρόνο στο να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και κομψό σακίδιο.

Στη BlablaToys.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σχολικές τσάντες για όλες τις τάξεις, που μπορούν να ικανοποιήσουν το γούστο και το στυλ κάθε μαθητή, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για την υψηλή ανθεκτικότητα και την ποιότητά τους.

Διαβάστε επίσης