Τηλεφωνικές Παραγγελίες - 2102476132
ESPA
Άδειο καλάθι
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα

Τρόποι Αποστολής-Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Courier


Ενημέρωση Covid-19 - ACS

- Μειώνεται ο χρόνος παραμονή των αποστολών στα καταστήματα από 10 ημερολογιακές ημέρες σε 7 ημερολογιακές ημέρες

- Ο χρόνος παράδοσης διαμορφώνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες για Αττική και χερσαίους προορισμούς, ενώ για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μέχρι 7 εργάσιμες ημέρες


Αποστέλλουμε προϊόντα έως 3 κιλά, όπως: Παιχνίδια - Αποκριάτικα είδη - Είδη Σπιτιού - Σχολικές Τσάντες - Χριστουγεννιάτικα είδη κ.α.

Χρόνος Παράδοσης - Κόστος

1-3 εργάσιμες ημέρες στην Ηπειρωτική Ελλάδα και στην Αττική από την ημερομηνία αποστολής στην πόρτα σας.

2-7 εργάσιμες ημέρες στη Νησιωτική Ελλάδα ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής (έδρα της ACS στο αντίστοιχο Νησί)

Το κόστος της αποστολής διαμορφώνεται στο τέλος κάθε παραγγελίας και σας ενημερώνει για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας)

Η blablatoys διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει της παραγγελίες με όποια courier θεωρεί ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον προορισμό σας.

Πρακτορείο Μεταφορών


Αποστέλλουμε προϊόντα από 3 κιλά και άνω, όπως: Παιδικά Αμαξάκια - Ποδήλατα κ.α.

Χρόνος Παράδοσης - Κόστος

1-2 εργάσιμες ημέρες στον τομέα της Αττικής από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος με δυνατότητα παραλαβής του δέματος στην πόρτα σας.

2-3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.

4-5 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.

3-4 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο από την ημερομηνία αποστολής και για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου στην Λεμεσό.

Η blablatoys επιλέγοντας αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία μεταφορών) αποστέλλει τα ογκώδη αντικείμενα που επιλέγετε στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας με ασφάλεια και όσο δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή. Η παράδοση γίνεται επι πεζοδρομίου και όχι στην πόρτα σας.

Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν μόνο από την ημερομηνία πληρωμής του προϊόντος.


(Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων και απεργιών).


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή: Κόστος 1.50 Ευρώ (Ισχύει μόνο για την Courier).

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Εθνική Τράπεζα - Alpha Bank - Πειραιώς Τράπεζα - Eurobank

Προς ενημέρωση όλων των πελατών μας,

Όταν στην παραγγελία σας έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης και δεν έχετε λογαριασμό σε κάποια από της τράπεζες της οποίες εμείς συνεργαζόμαστε, τότε θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε ότι τα έξοδα επιβάρυνσης για κατάθεση άπο διαφορετικό λογαριασμό επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη και ΔΕΝ μοιράζονται με τον παραλήπτη. Ειδάλλως το ποσόν το οποίο σας έχει ζητηθεί να κάνετε κατάθεση θα είναι ελλιπές και δεν θα προχωρήσει η παραγγελία σας.

Πιστωτική Κάρτα: Η χρήση πιστωτικής κάρτας γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον της Eurobank μέσω του ηλεκτρονικού μας site όπου μέσω της υπηρεσίας Eurobank E-commerce η οποία, έχοντας εξασφαλίσει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες ασφαλείας 3D-Secure σας εγγυάται μια ασφαλής συναλλαγή. Κάθε φορά που χρησιμοποιείται την πιστωτική σας κάρτα θα πρέπει να βάζετε εκ νέου τα στοιχεία σας διότι δεν αποθηκεύονται και δεν συλλέγονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για λόγους ασφάλειας.
Η χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει και στο φυσικό μας κατάστημα.

(Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από εμάς σύνηθες χρόνος αποδέσμευσης του ποσού από τις Τράπεζες 7 εργάσιμές ημέρες)

Δόσεις: Οι δόσεις ισχύουν μόνο για πληρωμή από το φυσικό μας κατάστημα και αναλογούν για κάθε 100 ευρώ της αξίας του προϊόντος και 1 (μία) δόση.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Eurobank e-Commerce" της Eurobank και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3D Secure (αναβαθμισμένο 3D Secure). Όπου παίρνει αυστηρότερα μέτρα για την εξακρίβωση της ταυτότητας του πελάτη (strong customer authentication) στις online συναλλαγές του. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.